08. 11. 2017 - 14:56
Cristiano Ronaldo otkrio šta mu je sada zaista bitno u životu:...
907
Shares
Cristiano Ronaldo otkrio šta mu je sada zaista bitno u životu: Mnogi će biti iznenađeni

PORODICA NA PRVOM MJESTU

Cristiano Ronaldo otkrio šta mu je sada zaista bitno u životu: Mnogi će biti iznenađeni

08. 11. 2017 - 14:56
0
Shares

Možda Ronaldu fudbal trenutno i ne ide najbolje, ali svakako može potražiti utjehu u svojoj novoj porodici.

Izgleda kako Portugalac sve više uživa u obiteljskom životu. Ima troje djece - Cristiana Jr., i blizance Evu i Matea. S djevojkom Georginom Rodriguez očekuje i curicu koja će se zvati Alana Martina. 

Svoju djecu također uključuje u poslove kojima se bavi izvan nogometa. Jedan od tih poslova je i vlastita linija odjeće, a posljednja koju su pustili je CR7 Kolekcija za djecu. Ronaldo i Cristiano Jr. zajedno su promovirali tu liniju.

Za španski magazin izjavio je kako smatra da neće imati više djece nakon što se Alana Martina rodi i da mu je porodica promijenila pogled na život.

"Mislim da nemam više vremena za još jedno dijete. Moja porodica je nešto najvrjednije što imam i pravi je privilegij gledati svoju djecu kako odrastaju. Uživam u svakoj sekundi."

"Očinstvo mi je otkrilo novu vrstu ljubavi za koju nisam znao da postoji. Omekšalo me je i dalo mi sasvim novu perspektivu o stvarima koje su bitne u životu."

Ronaldo često objavljuje kratke video isječke svojeg sina. Napadač Reala kaže kako mu posao s odjećom daje priliku da još više vremena provodi sa sinom.

"Cristiano Jr. i ja volimo se isto oblačiti i volimo izlaziti u istoj odjeći. Nova kolekcija će omogućiti brojnim očevima i sinovima da učine isto."

"Moj sin voli snimanja, strpljiv je i voli kada ga se slika. Prirodno pozira i malo me impresionirao koliko je profesionalan i koliko uživa u tome svemu."

 

Učitaj još novosti