24. 10. 2017 - 14:30
Euforija u Parizu i Francuskoj: Šeici će sve učiniti da ispune...
907
Shares
Euforija u Parizu i Francuskoj: Šeici će sve učiniti da ispune najveću Neymarovu želju!

DIARIO GOL

Euforija u Parizu i Francuskoj: Šeici će sve učiniti da ispune najveću Neymarovu želju!

24. 10. 2017 - 14:30
0
Shares

Najskuplji fudbaler današnjice, Brazilac Neymar, sinoć je proglašen trećim igračem u 2017. godini. Ispred njega očekivano su završili Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Brazilac je već postao omiljen u Parizu i apsolutni vođa na terenu, a iako je tu samo nekoliko mjeseci već je počeo i sa transfer zahtjevima.

Naime, brojni francuski mediji tvrde da bivši fudbaler Barcelone nema uopće dobre odnose s Unaijem Emeryjem, trenerom tima.

Emery ne voli 'zvijezde' - a Neymar se baš tako ponaša, navodi Diario Gol. Isti izvor navodi da Neymar želi 'spakovati' otkaz Emeryju, samo kako bi PSG preuzeo drugi trener.

I to ne bilo ko, već Zinedine Zidane, jer navodno je Brazilac više puta razgovarao s reprezentativnim kolegom Marcelom o francuskom stručnjaku.

Što se Neymara tiče - Zidane je trener svjetske klase, s osvojenom Ligom prvaka, i zna se nositi s ekipom koja je 'prepuna ega'. Ako se Neymara pita - Emery se s tim ne može izboriti.

zidane

O tome da PSG jednako kao i Neymar želi Zidanea kao trenera nije nikakva tajna. Naime, Zizou je legenda u svojoj zemlji, idol i jedna od najpoštovanijih osoba.

Unija PSG-a, Neymara i Zidanea bi zadovoljila mnoštvo ljudi, pogotovo u Francuskoj. Da li je moguća možda vidimo već na ljeto...

Učitaj još novosti