08. 09. 2017 - 21:47
Coutinho se vratio na treninge, a ono što je Klopp uradio...
907
Shares
Coutinho se vratio na treninge, a ono što je Klopp uradio potpuno ga je izulo iz cipela

HARIZMATIČNI NIJEMAC

Coutinho se vratio na treninge, a ono što je Klopp uradio potpuno ga je izulo iz cipela

08. 09. 2017 - 21:47
0
Shares

Sjajni Brazilac Philippe Coutinho nakon višesedmičnog 'maltretiranja' navijača i medija o mogućem prelasku u Barcelonu, na kraju je ostao u Liverpoolu.

Naravno, kada imate takvu ponudu na stolu, a na kraju je ne realizirate, jedino se možete osjećati tužno i jadno. A tako je vjerojatno bilo i Coutinhu. I stoga su brojni otočki mediji sugerirali kako će Coutinhov povratak među 'redse' biti tužan i deprimirajući.

Ipak, čini se da je Coutinho u puno boljem raspoloženju nego što su to mediji sugerirali. Po povratku treninzima na Anfieldu lako se dalo uočiti da se dobro zabavlja sa suigračima. Za Coutinhovo dobro raspoloženje vjerojatno je zaslužan i Kloppov smisao za humor.

Jer Nijemac ga je na samo sebi svojstven način predstavio kao još jednog novog igrača Liverpoola, uz Alexa Oxlade-Chamberlaina, koji je stigao iz Arsenala.

'U četvrtak sam u svlačionici rekao: 'Pa dečki, pozdravite naša dva nova igrača, Oxa i Phila!'. Sve je uredu, apsolutno. On voli fudbal i još uvijek voli ovaj klub', otkrio je Klopp način na koji je predstavio Coutinha.

Učitaj još novosti