28. 08. 2017 - 10:26
Milan ima novo čudo od djeteta: On je genije, Evropa će tek da...
907
Shares
Milan ima novo čudo od djeteta: On je genije, Evropa će tek da bruji o njemu

NIKOLOZ SHALIKIANI

Milan ima novo čudo od djeteta: On je genije, Evropa će tek da bruji o njemu

28. 08. 2017 - 10:26
0
Shares

AC Milan odradio je odličan posao u ovom prijelaznom roku, te su Rossoneri najavili da se konačno vraćaju u sami vrh italijanskog i evropskog fudbala.

Tijekom ovog ljeta na "San Siro" je stiglo čak 11 pojačanja, a posljednji u nizu je sjajni Hrvat Nikola Kalinić. U Milanu ipak razmišljaju i o budućnosti.

Tako su otkrili devetogodišnjaka iz Gruzije Nikoloz Shalikianija, čije ime se potrudite da zapamtite. Jer sve govori u prilog tome da će jednog dana biti velika fudbalska zvijezda.

U pitanju je pravi fudbalski dragulj, koji već sada može minutu i pol bez problema žonglirati i to cjevanicom. Ove njegove poteze vršnjaci su na treningu posmatrali u čudu.

"Pa on je bolji od mene. On je genije", konstatovao je jedan njegov kolega dok je mali Gruzijac radio s loptom što je htio.

On je već godinama dio Milanovog kampa za mlađe selekcije i sigurno u italijanskom klubu polažu velike nade u njega, iako ga čekaju godine i godine napretka.

Takođe, on bi za nekih desetak godina mogao postati drugi Gruzijac u redovima kluba 'San Sira', za koji je od 2001. do 2010. godine veoma uspješno nastupao Kakhaber Kaladze, danas istaknuti političar u svojoj zemlji. 

Učitaj još novosti