03. 08. 2017 - 09:58
EVO KOJIH 11 IGRAČA JE MOGAO DOVESTI PSG ZA CIJENU NEYMARA Oni...
907
Shares
EVO KOJIH 11 IGRAČA JE MOGAO DOVESTI PSG ZA CIJENU NEYMARA Oni bi pokorili Evropu

GOAL.COM

EVO KOJIH 11 IGRAČA JE MOGAO DOVESTI PSG ZA CIJENU NEYMARA Oni bi pokorili Evropu

03. 08. 2017 - 09:58
0
Shares

Svi mediji i danas bruje o transferu Neymara, čime će biti postavljen novi svjetski rekord od čak 222 miliona eura.

Saga je napokon okončana, nakon više od mjesec dana nagađanja, sada je skoro i službeno da će Neymar pojačati redove pariškog tima koji je već zakupio trg u Partzu gdje će dočekati brazilskog nogometaša.

Još od nekih zanimljivijih transfera ovog ljeta su prelazak Romelua Lukakua za 78 miliona eura u United iz Evertona, Alvaro Morata iz Real Madrida u Chelsea za 72 miliona eura, a tu je još i transfer Alexandrea Lacazzettea u Arsenal iz Lyona za čak 58 miliona eura.

Dosadašnji rekord držao je Paul Pogba, kada je iz Juventusa prešao u Manchester United. Renomirani nogometni portal, goal.com sastavio je najboljih 11 nogometaša koji je PSG mogao dovesti za 222 miliona eura, koliko su platili Neymara.

U timu koji je sastavio Goal tu su još i Nemanja Matić koji je nedavno ozvaničio transfer iz Chelseaja u United za 45 miliona eura, a od ‘zvučnijih’ mena tu su još i Leonardo Bonucci koji je prešao u Milan iz Juventusa za 42 miliona eura. Zanimljivo da je svoje mjesto u ekipi našao i naš Sead Kolašinac.

2

Cijena kompletnog tima iznosi 218 miliona eura.

Učitaj još novosti