02. 08. 2017 - 12:25
Glavobolje za Zizoua i Ancelottija: Čak četiri uzdanice se...
907
Shares
Glavobolje za Zizoua i Ancelottija: Čak četiri uzdanice se povrijedile!

BALE OPET VAN TERENA

Glavobolje za Zizoua i Ancelottija: Čak četiri uzdanice se povrijedile!

02. 08. 2017 - 12:25
0
Shares

Gareth Bale je u utorak napustio trening Real Madrida, a s obzirom na činjenicu da je zbog različitih povreda propustio veliki dio prošle sezone, opravdana je zabrinutost kod navijača.

Real Madrid tvrdi da je Velšanin primio udarac u zglob, ali da ne bi trebao dugo odsustvovati s terena. Nova sezona Kraljevima počinje za šest dana utakmicom europskog Superkupa protiv Manchester Uniteda, a pitanje je hoće li Bale, koji je prošle sezone zaigrao tek 27 puta, biti spreman.

A tijekom utakmice Bayerna i Liverpoola u utorak, povredu je zadobio i James Rodriguez. Kolumbijac je zbog toga morao biti i zamijenjen u utakmici u kojoj je njegova momčad poražena 0:3. Čekaju ga dodatni testovi koji će pokazati može li zaigrati u nedjelju u domaćem Superkupu protiv Borussije Dortmund.

James nije bio jedini koji se požalio na povredu, Ancelotti je morao vaditi i Thiaga zbog bolova u trbuhu, a problema je imao i David Alaba.

"Thiago i Alaba su dobili udarce, nemaju velikih problema. Jamesovu situaciju moramo istražiti", rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Učitaj još novosti