17. 04. 2017 - 20:29
VRIŠTALA SAM I PREKLINJALA TE DA PRESTANEŠ: Šokantno pismo...
907
Shares
 VRIŠTALA SAM I PREKLINJALA TE DA PRESTANEŠ: Šokantno pismo djevojke koju je silovao Ronaldo

VRIŠTALA SAM I PREKLINJALA TE DA PRESTANEŠ: Šokantno pismo djevojke koju je silovao Ronaldo

17. 04. 2017 - 20:29
0
Shares

Poslije ekskluzivne informacije da je Cristiano Ronaldo silovao djevojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, 

Sve ovo dokumentovano proizlazi iz projekata Fudbal liks, u okviru Evropske istraživačke mreže, čiji je dio News week Srbija, članica „Adrija medija grupe“.

Podsjećamo, djevojka koju je Ronaldo seksualno napastvovao potpisala je vansudski ugovor kojim je za 375.000 dolara povukla tužbu i obavezala se na ćutanje o nemilom događaju, ali je insistirala na tome da se pismenim putem lično obrati fudbaleru.

Ronaldo je djevojku upoznao na žurki u Las Vegasu, nakon čega je nju i drugaricu pozvao u svoju hotelsku sobu, prenosi "Kurir"
- Zaskočio si me otpozadi, sa bijelom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala „Ne, ne, ne!“ i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena - navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:
- Voljela bih da mogu svijetu da kažem ko si ti u stvari!

Iako je prihvatila nagodbu, godinu dana poslije seksualnog napada ova djevojka se pokajala što je uzela novac u zamjenu za šutnju.
- Nije mi stalo do tvog novca, želim pravdu, ali pravde u ovom slučaju nema, ja više nisam ista osoba koja sam bila prije. Danas bih povukla svoju odluku, prošlo je godinu dana otkako si me silovao. Nadam se da si naučio iz svoje greške! Nikada ne uzimaj tako lako život nekoj ženi kao što si meni - zaključuje žrtva u svom emotivnom obraćanju Ronaldu.

 


 

Učitaj još novosti