11. 04. 2017 - 21:07
Golman Monaka povodom bombaškog napada u Dortmundu: Umjesto da...
907
Shares
Golman Monaka povodom bombaškog napada u Dortmundu: Umjesto da igramo Ligu šampiona, sjedimo ćutke u svlačionici!

Golman Monaka povodom bombaškog napada u Dortmundu: Umjesto da igramo Ligu šampiona, sjedimo ćutke u svlačionici!

11. 04. 2017 - 21:07
0
Shares

Poslije tri uzastopne eksplozije u Dortmundu, uoči utakmice Borusije i Monaka, golman gostujećeg tima i hrvatske reprezentacije Danijel Subašić otkrio je detalje iz svlačionice “Kneževa” po saznanju da je izvrešen, najvjerovatnije, teroristički napad.


Njega su hrvatski mediji uspjeli da dobiju u trenutku kada se sa saigračima nalazio u svlačionici na stadionu Borusije.

– Živ sam, sve je dobro, dobili ste me u svlačionici, na stadionu. Baš smo se skidali i pripremali za zagrevanje uoči utakmice, kad je u svlačionicu ušao trener Leonardo Žardim i rekao nam da se utakmica odlaže jer je jedan igrač Borusije povređen eksplozivnom napravom – rekao je Subašić za hrvatske medije.

On je naglasio da mu nije poznato o kom igraču je riječ, ali se kasnije saznalo da je riječ o Marku Bartri, koji je sa posjekotinama na rukama i licu odvezen u bolnicu.

– Mi smo na stadionu, na sigurnom, no osećaj je grozan. Umesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu šampiona, sedimo ćuteći u svlačionici i razmišljamo gde sve ovo skupa vodi. Još ne znam hoće li se i kad uopšte utakmica odigrati, no to je u ovom trenutku manje važno. Nadam se da će Bartra, ili bilo ko ko je ozleđen, biti dobro – zaključio je Subašić.

Učitaj još novosti