14. 11. 2016 - 17:07
Messi ipak ostaje vjeran Blaugrani?
907
Shares
Messi ipak ostaje vjeran Blaugrani?

OSVETA MADRIDSKIH MEDIJA

Messi ipak ostaje vjeran Blaugrani?

14. 11. 2016 - 17:07
0
Shares

Španski mediji, a i mediji diljem svijeta danas su prenijeli vijest da Lionel Messi neće produžiti ugovor s katalonskim klubom te su tako unijeli opću pomutnju među navijačima i nogometnim fanaticima. Naime, prvi list koji je prenio ovu vijest je madridska ”MARCA” koja je poznata po svojim ‘nepouzdanim’ izvorima informacija.

Ovaj madridski list je kao razlog Messijevog ‘odbijanja’ novog ugovora naveo probleme s porezom zbog kojeg je Argentinac ove godine visoko novčano kažnjen. Međutim, katalonski ”Sport” je maloprije iznio informaciju da madridski list ovime kažnjava Barcelonu zbog toga što njihovi čelnici i igrači nisu prisustvovali gala večeri koju je organizirala upravo MARCA.

Nakon ovakvih vijesti mnogi svjetski mediji su Lionela Messija počeli povezivati sa raznim klubovima poput Manchester Cityja, PSG-a i sličnih, ali jasno je da će Lionel Messi ostati u Barceloni. Štoviše, čelni ljudi katalonskog kluba ozbiljno rade na pripremi Leovog novog ugovora kojeg bi on trebao potpisati u naredna dva mjeseca.

Učitaj još novosti