02. 11. 2016 - 09:29
Crnogorski selektor podnio ostavku nakon što su ga na treningu...
907
Shares
Crnogorski selektor podnio ostavku nakon što su ga na treningu napali bivši reprezentativci

RUKOMETNI SAVEZ CRNE GORE

Crnogorski selektor podnio ostavku nakon što su ga na treningu napali bivši reprezentativci

02. 11. 2016 - 09:29
0
Shares

Selektor muške rukomentne reprezentacije Crne Gore Ljubomir Obradović podnio je ostavku, nakon incidenta koji se desio na sinoćnjem treningu, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

Obradovića su, kako navode iz RSCG, napali bivši seniorski i juniorski reprezentativci, Stevan Vujović i Vukan Lipovina sa još jednom, za sada nepoznatom osobom.

U narednim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa Švedskom i Rusijom, reprezentaciju će predvoditi dosadašnji Obradovićev pomoćnik Milorad Davidović i Petar Kapisoda, saopštili su iz RSCG.

"Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije. Sve što se dešavalo na večerašnjem treningu, biće procesuirano od nadležnih državnih organa", saopštili su iz Rukometnog saveza.

Sa žaljenjem su konstatovali kako razumiju da je nakon incidenta selektor Ljubomir Obradović podnio ostavku.

"Jer, i sami smo zaprepašćeni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina, brat Vladana Lipovine, i treće lice koje je nepoznato", navode iz RSCG i poručuju da neće dozvoliti da igrači smjenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija.

Vladan Lipovina, čiji brat Vukan je učestvovao u napadu na selektora, od juna ne igra za crnogorsku reprezentaciju. Naime, kazao je da dok je Obradović selektor, on neće biti član crnogorske reprezentacije.

Učitaj još novosti