26. 10. 2016 - 13:55
Sanela Jenkins se oglasila o ulaganju u Bordo klub
907
Shares
Sanela Jenkins se oglasila o ulaganju u Bordo klub

NAKON GLASINA

Sanela Jenkins se oglasila o ulaganju u Bordo klub

26. 10. 2016 - 13:55
0
Shares

Ovih dana aktuelna je navodna prodaja Fudbalskog kluba Sarajevo. Većinski vlasnik Vincent Tan mogao bi na kraju prodati Bordo klub novom vlasniku, a sve glasnije se spominje i Sanela Jenkins.

Ova rođena Sarajka tako je navođena kao jedan od potencijalnih investitora, a odlučila se oglasiti o ovoj temi.

”Bilo je prije razgovora o kupovini FK Sarajevo. Odmah nakon investiranja gospodina Vincenta Tana u FK Sarajevo, prije dvije godine, bilo je ideja da budem jedan od suvlasnika kluba, međutim razgovori koji su tada pokrenuti nisu došli do te faze da bi se moj ulazak u Sarajevo i desio. Nakon osvajanja titule, klub u tom momentu nije imao u planu dovođenje drugih investitora, a bilo je nekih inicijativa i ovog ljeta kad sam boravila u BiH, međutim kupovina se nije desila niti smo došli do tog nivoa detalja. FK Sarajevo je veliki klub i svakako mu želim uspjeh i povratak na staze stare slave. Vjerujem da će se naći najbolje rješenje”, poručila je Jenkins na fudbalskoj mreži Footgoll.

Iz priloženog se da zaključiti da Sanela Jenkins trenutno nema u planu ulaganje u Bordo klub. Ipak, možda do toga dođe u budućnosti...

 

Učitaj još novosti