19. 09. 2016 - 14:07
Švrakić podnio ostavku na mjesto direktora Bosne
907
Shares
Švrakić podnio ostavku na mjesto direktora Bosne

STUDENTI BEZ DIREKTORA

Švrakić podnio ostavku na mjesto direktora Bosne

19. 09. 2016 - 14:07
0
Shares

Bivši direktor Švrakić je ovu odluku saopćio Upravnom odboru kluba na sjednici prije dva dana. Istakao je da je posebno zahvalan navijačim bordo kluba te da je ponosan na uspjehe i igrače koji su bili tu,  pogotovo na one koji su sada uz Bosnu.

"Za RK Bosnu sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati Bosna i Hercegovina, te im to od srca želim. Došlo je vrijeme da funkciju prepustim drugim osobama koji će ovaj posao nastaviti tamo gdje sam ja stao. 
Bio sam uz Bosnu kada je bilo najteže, i uvijek ću biti uz nju. 
Veliko hvala igračima, upravi, trenerima, kancelariji, PR-u, ekonomu, fizioterapeutu, navijačima i prijateljima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće." izjavio je Švrakić.

Direktor je pojasnio svoju odluku o napuštanju RK Bosne - Zbog novih poslovnih aganžmana i obaveza sada već bivši direktor kluba, izjavio je da ne žali ni za jednom minutom vremena utrošeno za najtrofejniji rukometni kolektiv u Bosni i Hercegovini, međutim nove poslove obaveze koje zahtijevaju više uloženog vremena i odricanja bile su presudne za njegovu konačnu odluku.

Učitaj još novosti