05. 09. 2016 - 23:27
Čačić: Sudac je pogriješio, a rupe u igri su posljedica...
907
Shares
Čačić: Sudac je pogriješio, a rupe u igri su posljedica sumorne atmosfere

NAKON REMIJA S TURSKOM

Čačić: Sudac je pogriješio, a rupe u igri su posljedica sumorne atmosfere

05. 09. 2016 - 23:27
0
Shares

- Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Na kraju nismo uspjeli doći do tri boda, iako smo dobro igrali, no nismo iskoristili prilike koje smo imali, rekao je hrvatski selektor Ante Čačić pa nastavio:

"Dobar dio igrača nije još na razini na kojoj treba biti, jer je tek početak sezone, nisu uhvatili formu u kakvoj će biti kada se to zahukta."

"Žalimo za neiskorištenim prilikama, imali smo tri prečke u prvom poluvremenu. No, ovo je samo dokaz, što i drugi rezultati pokazuju, da je ovo zahtjevna skupina, nigdje nisu sigurni bodovi."

"Igrače je pogodio pogodak, rekao sam im da moraju ostati staloženi, mirni, da nam se ne bi dogodilo da nam Turska iz kontre zabije neki gol."

"Bilo je rupa, ali to je posljedica ove sumorne atmosfere. Da smo imali huk s tribina, bilo bi sasvim drugačije. Ostali smo bez dva boda koja smo zaslužili. Nitko neće sigurno lagano osvajati bodove u ovoj skupini. Mi ćemo u sljedećim utakmicama dokazati ono što želimo, da smo najbolji u skupini."

Pjaca?

"Ja sam s Markom zadovoljam, no ono što se pisalo o njemu, da je mađioničar i ne znam što, sigurno je ostavilo traga na njemu. Bio je agilan, dobar, zadovoljio je."

Mandžukić?

"Činjenica je da Mandžo i kad ne zabija, puno pridonosi momčadi. Priliku je dobio i Kalinić. Vjerujem je da ćemo u napadu bili bolji."

Strinić?

"Ne bih previše secirao Strinića. Imamo što imamo, mislim da Strinić to dobro odrađuje."

Turska je zabila iz slobodnog udarca, no čini se da im ga je sudac poklonio jer prekršaja Modrića nije bilo.

"Sudac je pogriješio, ali to je nogomet, nije bilo namjere, tako je vidio."

Učitaj još novosti