18. 08. 2016 - 07:32
Dario Šarić: Igrao sam kao pič**
907
Shares
Dario Šarić: Igrao sam kao pič**

HRVAT POTPUNO PODBACIO

Dario Šarić: Igrao sam kao pič**

18. 08. 2016 - 07:32
0
Shares

Dario Šarić je izgorio. U četvrtfinalu Olimpijskih igara nije se pojavio na utakmici, a Bojan Bogdanović ovaj put nije mogao sam. Hrvatska je, k tome, cijeli turnir kompenzirala slabosti na poziciji playja, a noćas je protiv Srbije bez "jedinice" igrala gotovo cijelo drugo poluvrijeme. Kao i većinu utakmica na turniru i ovu su odlučile dvije lopte, a na semaforu je ostalo 83:86.
 
Šarić je nakon poraza bio neutješan. Nije mogao odgovoriti na pitanje šta se dogodilo, zašto je bio potpuno izvan ritma. Nije mogao kontrolirati igru i izgubio je živce.
 
Najplastičniji primjer te tvrdnje je nesportska na Jokiću, kojeg je gurnuo ljut nakon izgubljene lopte u trećoj četvrtini. 22 su mu godine, ali od njega će se uvijek očekivati više. I sam je toga svjestan, još od juniorskih dana. Noćas jednostavno nije bio unutra, a toliko je želio ovu pobjedu. To ga je dotuklo.
 
'Ne znam što reći, opet smo izgubili, a ja sam igrao kao zadnja pička. Ne znam kakvu pouku mogu izvući iz svega ovoga, znat ću kroz dva-tri dana'', kazao je, piše Index.hr.
 
Nije bio u stanju za dublju analizu blokade koja mu se dogodila.
 
"Nisam dobro ušao u utakmicu i kada sam vidio da me ofenzivno ne ide, pokušao suigračima pomoći makar u obrani. Iznenađen sam, mislim da cijeli turnir nisam odigrao ni blizu onome što mogu".
 
Utakmicu je zaključio sa sedam poena (šut 3/7) , tri izgubljene lopte, 1/4 slobodnih bacanja i četiri skoka.

Učitaj još novosti