31. 05. 2016 - 07:43
Fener ogorčen: Ovo je novi teror navijača Galate
907
Shares
Fener ogorčen: Ovo je novi teror navijača Galate

NAKON NAPADA NA OBRADOVIĆA

Fener ogorčen: Ovo je novi teror navijača Galate

31. 05. 2016 - 07:43
0
Shares

Košarkaški klub Fenerbahče, aktuelni viceprvak Evrope, izdao je saopštenje povodom incidenata koji su se dogodili na duelu s Galatasarayem.

Podsjećamo, utakmica je prekinuta na nekoliko minuta zbog ubacivanja predmeta od strane navijača Galate, a na kraju je pogođen i trener gostiju Željko Obradović supstancom za koju Galatasaray tvrdi da je jogurt.

"Pojedinci očigledno smatraju da su organizovana psovanja i nasilje dio sporta. Ovaj teror je prouzrokovala horda koja je napadala protivničke navijače, ubijala ljude, napadala i igrače protivničke ekipe, napadala sportske komentatore, ali i gospođu s naše televizije. Nije iznenađenje što bi u pitanje mogla da dođe i suspenzija iz Eurolige. Napadnut je i osvajač osam titula u Euroligi Željko Obradović i svi su širom svijeta to mogli da vide. Očekujemo od turske federacije i ljudi iz obezbjeđenja da urade svoj posao. Ako ne, onda će odgovornost za pljuvanje trenera preuzeti oni koji sve ovo ignorišu", stoji između ostalog u saopštenju Fenera, prenosi B92.

Učitaj još novosti