30. 05. 2016 - 18:57
Emotivno pismo Juanfrana: "Prije ili kasnije, Atletico će...
907
Shares
Emotivno pismo Juanfrana:

"OPROSTITE NAVIJAČI"

Emotivno pismo Juanfrana: "Prije ili kasnije, Atletico će osvojiti Ligu prvaka"

30. 05. 2016 - 18:57
0
Shares

Nakon poraza u drugom finalu Lige šampiona u tri godine, legendarni fudbaler Atletico Madrida Juanfran proživljava teške trenutke.

Poraz je ostavio teške posljedice na španskom fudbaleru, te je on morao sastaviti pismo svojim navijačima. U njemu navodi da će Atletico Madrid postati osvajač ovog takmičenja, bez obzira kad će to biti. Također, Juanfran ističe da je trenutno u velikoj depresiji iz koje ne zna kad će izaći.

"Zdravo Atleticosi! Tražio sam od kluba da vam se obratim putem ovog pisma i da vam kažem kako se osjećam".

"Nikada neću zaboraviti znake vaše privrženosti kada sam prišao da tražim oproštaj. Gledajući kako mi teku suze, hiljade navijača Atletica na stadionu pomoglo mi je da se izborim sa velikom tugom u tim trenucima. Isto tako, pomogla mi je i podrška saigrača, trenera i svih ljudi koji čine Atletico velikom porodicom".

"Također bih želio da vam se zahvalim što ste uvijek vjerovali u nas i što ste dokazali još jednom da je biti dio Atletica drugačije nego bilo kog drugog kluba, jer nam srce udara jače nego svima ostalima. Prije dve godine sam rekao da ćemo igrati finale, sada vam kažem, Gabi, naš kapetan, prije ili kasnije će podići trofej Lige šampiona, a mi ćemo svi biti sretni", napisao je Juanfran.

Učitaj još novosti