18. 05. 2016 - 20:07
Berlusconi grmio na sastanku: Prestaću da vas plaćam!
907
Shares
Berlusconi grmio na sastanku: Prestaću da vas plaćam!

PREDSJEDNIK KLUBA

Berlusconi grmio na sastanku: Prestaću da vas plaćam!

18. 05. 2016 - 20:07
0
Shares

Silvio Berlusconi nikada se nije libio da kaže ono što misli, bez dlake na jeziku. 

Tako je danas tokom ručka sa igračima, na kojem su bili prisutni i sponzori kluba, zaprijetio kompletnom timu da će prestati da ih plaća bude li Milan nastavio da ponavlja rezultate koji su daleko ispod očekivanja.

"Ne možemo da nastavimo više da se brukamo ovako", zagrmio je Berlusconi, a onda prstom pokazao na ljude iz sponzorskog pula i nastavio:

"Ovo su gospoda koja vam omogućavaju da imate od čega da živite. Oni su mi rekli da nam više neće davati novac nastavimo li ovako da igramo. Ako se to zaista dogodi, onda ću ja uzimati od vas. Odnosno, neću vas više plaćati! Možete slobodno i da me tužite. Ali, ne zaboravite koliko u Italiji traju parnice za takve slučajeve. Po osam ili više godina", nastavio je ljutiti vlasnik Rossonera. 

Kako javljaju italijanski mediji, fudbaleri Milana biće u karantinu sve do petka, kada će otputovati u Rim, gdje će u subotu od 21 čas odigrati utakmicu finala Kupa Italije protiv Juventusa.

S obzirom na to da su Serie A završili na sedmoj poziciji, fudbaleri Milana će put do Europe moći da obezbjede samo u slučaju ako savladaju Juventus, prenosi Mozzart. A to će biti pakleno težak posao, pošto već dvije godine ne znaju za bolje od poraza od Stare dame.

Učitaj još novosti