31. 12. 2015 - 12:04
Raiola: Juventus je ispred svih za Pogbu
907
Shares
Raiola: Juventus je ispred svih za Pogbu

POGBA KOŠTA PREKO 100 MILIONA

Raiola: Juventus je ispred svih za Pogbu

31. 12. 2015 - 12:04
0
Shares

Već nekoliko mjeseci se spominje transfer Paula Pogbe u neke od velikih klubova.

Klubovi kao što su United, City, Chelsea i Real Madrid su pokazali veliko interesovanje, iako je on vezan sa Juventusom do 2019. godine.

"Da li je Barcelona u pol poziciji da dovede Pogbu? Jedini klub koji je ispred svih za njega je Juventus. Pogba ima snažnu vezu sa Juventusom, a on je momak koji razmišlja svojim srcem. I prošlog ljeta je osjetio da nije pravi trenutak da ode ii donjeo je pravu odluku kojom je pokazao privrženost Juventusu. Čak i u onim momentima kada su mu navijači zviždali, on je pokazao svoju vjernost" rekao je agent Pogbe, Raiola.

On je također rekao da Pogba vjerovatno neće preći nigdje za ponudu manju od 100 miliona eura.

"Klubovi će na ljeto ponovo kucati na vrata Pogbe, a pitanje je koliko će Juventus imati šanse da ga zadrži ovaj put. On će donijeti odluku nakon što razmotri sve ponude i osjeti koja je najbolja za njega. U sličnoj situaciji je bio i prošlog ljeta. Ipak, nema svako tu mogućnost da ga priušti, on je kao Ferrari iz posebne kolekcije, takvih nema mnogo na tržištu. Mislim da 100 miliona eura neće biti dovoljno za njega, ali odluku o tome donijet će uprava Juventusa", zaključio je Raiola.

Učitaj još novosti