13. 12. 2015 - 23:26
Paklena atmosfera sa terena Anfielda se prenijela na press...
907
Shares
Paklena atmosfera sa terena Anfielda se prenijela na press konferenciju!

PREMIJER LIGA

Paklena atmosfera sa terena Anfielda se prenijela na press konferenciju!

13. 12. 2015 - 23:26
0
Shares

Poslije harizmatične i simpatične strane zbog koje je miljenik mnogih ljubitelja fudbala, pa i onih u Engleskoj, Jurgen Klopp je danas pokazao i ne baš sportsku stranu svog karaktera. Nijemac se poprilično iznervirao tokom meča protiv WBA, a kap koja je prelila čašu je bio brutalan start Gardnera koji je teško povrijedio Dejana Lovrena.

Klopp je tada ušao u žustru raspravu sa gostujućim trenerom Pulisom, prilikom izjednačujućeg gola je žustro slavio ispred protivničke klupe, a na kraju kolegi nije želio da pruži ruku.

"Nisam ga vidio poslije utakmice. Ne želim ništa pričam povodom toga, hoću da razgovaramo samo o fudbalu. Radije idem da slavim sa mojim igračima nego da se okolo rukujem. Razmijenili smo neke reči tokom utakmice i nekada vam je potrebno duže od 10 sekundi da se ohladite poslije takvih stvari. Utakmica uopšte nije bila prijateljska, ali želim mu sve najbolje. Iako su igrali samo na duge lopte i prekide", rekao je Klopp, prenosi Mozzart.

I Pulis je imao šta da kaže poslije utakmice:

"Neka radi šta hoće. Ako ćemo baš da pričamo o gruboj igri, onda neka se zna da su najgore i najgrublje faulove na utakmici pravili Škrtel i Milner. Naši igrači su imali sreće prilikom tih duela, a Klopp neka prvo pogleda svoje igrače, prije nego što počne da priča o drugima", poručio je strateg WBA.

Učitaj još novosti