19. 07. 2015 - 11:04
Porto najbolji izvor pojačanja: Nakon Mourinha, Simeone kupuje...
907
Shares
Porto najbolji izvor pojačanja: Nakon Mourinha, Simeone kupuje za 20 miliona eura

Trener Atletico Madrida

Porto najbolji izvor pojačanja: Nakon Mourinha, Simeone kupuje za 20 miliona eura

K. D.
19. 07. 2015 - 11:04
0
Shares

Njegova se vrijednost u ovim trenucima procjenjuje na 20 miliona eura, a ugovorom je vezan za Porto do ljeta iduće godine. Danilo i Jackson Martinez su već otišli, a sada se čeka odlazak najvrijednijeg.

Diego Simeone želi zatvoriti ovaj prijelazni rok novim imenom iz Porta. Portugalski se velikan već nekoliko godina pokazuje kao najbolji izvor pojačanja, Mourinho redovito crpi imena iz Portugala, Real je nedavno kompletirao prelazak Danila, a Jackson Martinez je već na Vicente Calderonu.

Sada bi pak argentinski stručnjak Martinezu želio pridružiti najskupljeg igrača s Dragaa, 24-godišnjeg brazilskog beka, nasljednika Marcela, Alexa Sandra, prenosi Germanijak. Njegova se vrijednost u ovim trenucima procjenjuje na 20 miliona eura, a ugovorom je vezan za Porto do ljeta iduće godine.

No, postoji veliki problem u cijeloj priči. Brazilac bi, u slučaju dolaska u Madrid, postao četvrti igrač bez EU putovnice. Pravila Primere nalažu kako ekipa može registrovati tek trojicu nedržavljana Europske Unije, a u Atleticu su to Jackson Martinez, Jose Maria Gimenez i Angel Correa.

Ipak, Alex Sandro visoko kotira kod čelnika Atletica i vrlo je vjerojatno kako bi u tom slučaju izvisio 20-godišnji Angel Correa.

Učitaj još novosti