16. 06. 2015 - 08:51
Messi ovim potezom šokirao sve: Dokaz da mu je Argentina...
907
Shares
Messi ovim potezom šokirao sve: Dokaz da mu je Argentina duboko u srcu

UTUČEN NAKON REMIJA

Messi ovim potezom šokirao sve: Dokaz da mu je Argentina duboko u srcu

16. 06. 2015 - 08:51
0
Shares

Kapiten Argentine Lionel Messi odbio je primiti nagradu za igrača utakmice nakon što je njegova ekipa samo remizirala 2:2 s Paragvajem u svojoj prvoj utakmici na Copa Americi. Bijesni Leo nije htio niti čuti za nagradu u situaciji kada su Gauči primili pogodak u završnici utakmice, te su na taj način ispustili prednost od 2:0 koju su imali još u 36. minuti.

Messi je zasigurno djelomično bio ljut i sam na sebe, jer iako je učestvovao u akciji za prvi gol Aguera, a sam je postigao drugi s 11 metara, u nastavku utakmice nije iskoristio nekoliko dobrih prilika da trećim pogotkom 'dotuče' Paragvajce.

Predstavnik MasterCarda kojem je zadatak dodijeliti nagradu za igrača utakmice išao je skroz do argentinske svlačionice kako bi uručio nagradu 27-godišnjem Messiju, ali ispred mu je rečeno kako Barcelonina zvijezda ne želi primiti nagradu. Nakon što je Messi odbio, predstavnici spomenute firme željelo je dodijeliti nagradu nekom drugom igraču Argentine, no kako su svi bili poprilično neraspoloženi nakon gubitka bodova na koje su računali, predstavniku je rečeno je kako je bolje da se sasvim udalji, piše Goal.

Na kraju, u MasterCardu su se okrenuli Paragvajcima, pa je igračem utakmice postao Nelson Haedo Valdez, strijelac njihovog prvog pogotka.

Učitaj još novosti