04. 06. 2015 - 09:34
Bh. heroj napokon progovorio o nastavku karijere: Ibišević...
907
Shares
Bh. heroj napokon progovorio o nastavku karijere: Ibišević željan utakmica

"SVE JE MOGUĆE"

Bh. heroj napokon progovorio o nastavku karijere: Ibišević željan utakmica

04. 06. 2015 - 09:34
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iza Vedada Ibiševića je naporna i ne tako uspješna sezona. Ipak na reprezentativno okupljanje je stigao raspoložen i pun optimizma. Osvrćući se na proteklu sezonu u Stuttgartu Ibišević kaže: 

"Sigurno da ne mogu biti zadovoljan. Bila je to loša sezona što se tiče mene posebno, ali i kluba. Ne mogu biti zadovoljan ni statusom u klubu, spasili smo se od ispadanja što je jako bitno, ali generalno to je bila loša sezona za sve u klubu."

Ostanak u Stuttgartu je uslovljen i još uvijek važećim ugovorom, ali naš reprezentativac smatra da je sve moguće: 

"Još dvije godine imam ugovor, ali nikad se ne zna. Kao što sam rekao, nisam zadovoljan statusom u klubu, međutim dolazi nam novi trener pa ćemo vidjeti."

Otkrio je za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza BiH da sada razmišlja isključivo o Izraelu. 

"Ja dolazim sa slabom sezonom iza sebe, neko dolazi s pozitivnim stvarima i dobrom sezonom i ta iskustva i raspoloženja mi donosimo sa sobom na pripreme. Ali, kad dođemo na pripreme sve to ostavljamo iza sebe i mislimo samo na jedan cilj, a to je kako osvojiti tri boda. Nije bitno ko će igrati, znamo da neće biti jednostavno i da svi treba da uložimo maksimalni napor da pobijedimo, to je jedini cilj."

Vrijeme je uvijek ono što nedostaje profesionalnim igračima pa tako i Vedad Ibišević već ima spreman plan za poslije utakmice u Zenici: 

"Idem na odmor s porodicom. Nisam do sada bio u Antaliji, ali važno je da imamo sve na jednom mjestu i da se odmorim jer pripreme u klubu počinju narednog mjeseca."

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti