05. 05. 2015 - 11:35
Neuer: Pokazat ću Messiju ko je gazda
907
Shares
Neuer: Pokazat ću Messiju ko je gazda

Golman Bayerna

Neuer: Pokazat ću Messiju ko je gazda

05. 05. 2015 - 11:35
0
Shares

Golman Bayerna iz Minhena Manuel Noeuer pun je samopouzdanja pred polufinalni meč Lige prvaka sa Barcelonom.

Barcelona u srijedu od 20.45 dočekuje Bayern u prvom polufinalnom meču, a to će biti sudar najboljeg golmana i najboljeg napadača planete.

„Prema Messiju gajim ogromno poštovanje zbog svega što je tokom karijere uradio. On je fantatičan igrač. Međutim, od krucijalne važnosti je da pokažem autoritet kada se sretnemo na terenu. Pokazaću mu ko je gazda. Isto sam uradio i na finalu Svjetskog prvenstva i ispalo je jako dobro. Pokušaćemo to isto da napravimo i u srijedu uveče. Od vitalnog značaja je da uz poštovanje steknemo i dominaciju na terenu“, rekao je Neuer. 

Bayern je u prethodnom okršaju ove dvije ekipe razbio Katalonce ukupnim rezultatom 7:0. 

„Ova utakmica sa Barcelonom je finale pijre finala. Naš cilj je da tamo pojavimo. Prije dve godine smo dominirali u mečevima sa Barcom, ali sada su stvari drugačije. Mnogo smo izjednačeniji timovi - smatra golman Bavaraca. Ovog puta oni nemaju povrijeđenog Messija, već imaju Messija koji igra u životnoj formi, a nama nedostaje nekoliko ključnih igrača. Svjesni smo da je pred nama težak zadatak, ali sam pun samopouzdanja i vjerujem da imamo šanse“, dodao je najbolji golman svijeta.

Učitaj još novosti