22. 03. 2015 - 23:18
"Luđak" se ne predaje: Marseille na dva boda od PSG-a
907
Shares

Ligue 1

"Luđak" se ne predaje: Marseille na dva boda od PSG-a

S. T.
22. 03. 2015 - 23:18
0
Shares

Prvak Ligue 1 neće biti određen trkom dva konja, već tri. Marseeille je prerano otpisan i izgleda da su izabranici Marcela Bielse preležali pad u formi i da su se vratili u punu snagu, kao kada su bili lideri prvenstva, a žrtva je bio Lans – 3:0.

Ipak nije sve idealno po tim Ludaka pošto gostujući tim nije uputio nijedan precizan udarac ka golu nominalnog domaćina – pošto Lans koristi tuđe stadione, ovog puta Stadion Francuske, zbog renoviranja svog, piše mozzartsport.

To je možda i veća briga prvog napdača Andrea Pierra Gignaca, a probleme njegovih nišanskih sprava maestralno je iskoristio Michi Batshuayi.

Mladi Belgijanac je zamijenio saigrača na poluvremenu i bilo mu je potrebno samo 38 sekunda da zatrese mrežu, mada uz dosta sreće, a asistirao mu je odlični organizator Dimtri Payet.

Isti igrač je kreator i drugog gola, mada mu neće biti zapisana asistencija, pošto je njegov oštar udarac iz slobodnog udarca završio na stativi, a Alaixys Romao je pokupio ostatak i lagano zatresao mrežu.
Igrači Marseilla su uspjeli da u velikom stilu najave pun povratak u trku za titulu te je Benjamin Mendy samo pet minuta posle Romaovog gola omogućio Andreu Ayewu da zatrese mrežu. 

Tu bi većina ekipa stala, ali igračima sa Velodroma se nakon uništavanja Toulousea osladilo demoliranje protivnika te se Batshuayi u 92. dodatno nametnuo Bijelsi drugim golom. Definitivno je zasluženo ušao u strašan tim reprezentacije Belgije.

 

 

Učitaj još novosti