15. 04. 2024 - 09:28
BOMBA SA OTOKA: Niko Kovač preuzima Liverpool?!
907
Shares
BOMBA SA OTOKA: Niko Kovač preuzima Liverpool?!

BOMBA SA OTOKA: Niko Kovač preuzima Liverpool?!

15. 04. 2024 - 09:28
0
Shares

Britanski Daily mail raspisao se o Niki Kovaču kao mogućem nasljedniku Jurgena Kloppa.Niko Kovač ne miruje nakon što je dobio otkaz prije nešto manje od mjesec dana u Wolfsburgu. Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije vruća je roba na trenerskom tržištu.

Brojne upražnjene klupe ovog ljeta pravi su mamac za trenere, Klopp napušta Liverpool, Xavi Barcelonu, a i Bayern traži novog stratega. Mnogi klubovi su se nadali dovesti Xabija Alonsa, ali španjolska senzacija je ostala vjerna Leverkusenu barem još jednu sezonu.

Tako se britanski Daily Mail raspisao o mogućim kandidatima za trenera Liverpoola, a prema njihovim saznanjima, Niko Kovač je zanimljiv Redsima.

”Kovačevi predstavnici su nedavno bili u Londonu, svi članovi Premier lige koji su u potrazi za novim trenerom na ljeto dobro znaju njegov status, odnosno da je slobodan nakon što su mu čelnici njemačkog Wolfsburga uručili otkaz prije manje od mjesec dana”, piše Daily Mail.

Osim što je primamljiv Englezima, na bivšeg selektora izbornika je oko bacio Bešiktaš, ali i brojni klubovi iz Njemačke.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti