14. 04. 2019 - 10:34
VUK MIJENJA DLAKU, ALI ĆUD NIKADA: Joey "Mental" Barton...
907
Shares
VUK MIJENJA DLAKU, ALI ĆUD NIKADA: Joey

NEVJEROVATNO

VUK MIJENJA DLAKU, ALI ĆUD NIKADA: Joey "Mental" Barton uhapšen na utakmici nakon tuče, zatim pokušao pobjeći s autom POLICIJA GA GANJALA (VIDEO)

Sport.ba
14. 04. 2019 - 10:34
0
Shares

Fudbalsku karijeru završio je nakon suspenzije zbog klađenja, ali "loši dečko" engleskog fudbala je započeo trenersku. Izgleda da ni ona neće biti ništa drugačija.

Joey-Barton
Bilo bi teško nabrojati sve probleme koje je imao Barton tokom karijere, odličan igrač, jednom i reprezentativac Engleske, ali sa problematičnim ponašanjem. Još kao klinac se potukao sa navijačem Evertona na turneji u Bangkoku, zbog napada na ulici u Liverpulu zaradio šest mjeseci zatvora, proveo dio iza rešetaka, probao da ugasi cigaretu u oko, klincu iz Sitija na Božićnoj proslavi.

barton

O broju suspenzija i kazni za isključenja, udaranje saigrača Daboa na treningu sa leđa, u Rendžersu mu je bio zabranjem ulazak u klupski centar nakon što je napao saigrača.

Barton je ove sezone prvi put trener i to Flitvuda u trećoj ligi.

barton134887020131027104309

Igrali su protiv Barnslija koji se bori za povratak u Čempionšip, izgubili 4:2, ali ono najgore uslijedilo je poslije meča. Naime, izgleda da je Barton udario protivničkog trenera Stendela koji je prema svedočenju njegovih igrača bio sav krvav, a Barton mu je izbio i zub.

barton-vs-ibra

Kada je shvatio šta je napravio Džoi je probao da pobjegne kolima sa stadiona, ali su ga policija i obezbijeđenje spriječili, što su zabilježile kamere. On je odmah priveden i ispitan, a i danas će morati da se javi u policiju južnog Jorkšira kako bi dao još jednu izjavu.

Najsmešnije od svega što za Flitvud poraz nije bio bolan, ne mogu nigde iz sredine tabele, ali Bartonu to nije bitno. Sigurno da ga čeka suspenzija i kazna, a videćemo hoće li zbog napada opet završiti u zatvoru...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti