30. 04. 2024 - 14:18
RONALDO OTKRIO PROTIV KOGA JE NAJVIŠE MRZIO IGRATI: Taj ti ne...
907
Shares
RONALDO OTKRIO PROTIV KOGA JE NAJVIŠE MRZIO IGRATI: Taj ti ne da sekunde da dišeš

RONALDO OTKRIO PROTIV KOGA JE NAJVIŠE MRZIO IGRATI: Taj ti ne da sekunde da dišeš

30. 04. 2024 - 14:18
0
Shares

Igrao je protiv gotovo svih najboljih igrača modernog doba, ali kaže - Ashley Cole bio mi je najteži suparnik.Portugalski superstar Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih nogometaša svih vremena. Legendarni nogometaš Al Nassra u karijeri je osvojio gotovo sve što je mogao, a tijekom godina provedenih na najjačim svjetskim nogometnim borilištima stao je na megdan nekima od najboljih koji su ikad ušli u kopačke.

Bio je noćna mora brojnim braničima, mnogi ga, vjerujemo, još uvijek sanjaju i ne žele ga više nikad vidjeti na terenu, ali i jedan od najboljih svih vremena ima svoj “kriptonit”. Na pitanje tko je najbolji branič protiv kojeg je ikad igrao Ronaldo će kao iz topa ispaliti – Ashley Cole.

“Tokom svoje karijere u Manchester Unitedu vodio sam brojne bitke s njim. Ne da ti sekunde da dišeš. Bio je jako uporan kad je bio na vrhuncu, brz, čvrst u duelima, protiv njega nikad nije bilo lagano”, ispričao je Ronaldo.

Ronaldo je u dva navrata oblačio dres Crvenih vragova, ukupno je odigrao 346 utakmica, zabio 145 golova i još 64 namjestio. U karijeri ima pet naslova u Ligi prvaka, jedan s Unitedom.

S Unitedom je osvojio tri naslova prvaka Engleske, ali je neslavno završio svoju eru u Unitedu poslije svađe s menadžerom Erikom ten Hagom.

Učitaj još novosti