06. 02. 2019 - 16:35
Navijači West Hama odvratno vrijeđali Salaha: "Jeb***o...
907
Shares
Navijači West Hama odvratno vrijeđali Salaha:

PREMIERSHIP

Navijači West Hama odvratno vrijeđali Salaha: "Jeb***o muslimansko go*no", slijede drakonske sankcije

Sport.ba
06. 02. 2019 - 16:35
0
Shares

Liverpool je drugi meč odigrao neriješeno i sada je prednost ispred Cityja samo tri boda. Nakon remija s Leicesterom na "Anfieldu", Redsi su u ponedjeljak odigrali samo 1:1 kod West Hama.

firmino-liverpool-psg

Ovaj remi pao je brzo u drugi plan, prvenstveno zahvaljujući snimcima s tribina. Na njima je vidljivo da je prva zvijezda gostiju, Mohamed Salah, bio izložen nevjerovatnim i odvratnim uvredama s tribina. Sve se dešavalo dok je nesretni Egipćanin pokušavao izvesti korner.

Nazivali su ga jeb**im muslimanom, muslimanskim govnetom, muslimanskom pi**om te brojnim drugim gnjusnim uvredama. Navijač West Hama koji je snimio incident isti je objavio na Twitteru te je napisao:

''Gadi mi se ovo što se dogodilo. Ljudi poput ovih idiota ne zaslužuju mjesto u našem društvu, a pogotovo ne dolaziti na nogometne utakmice.''

salah

Službeni West Ham je poslao izjavu izvinjenja i najavio je istragu, a o svemu je obaviještena policija. Hammersi su izjavili kako kao klub imaju "politiku nulte tolerancije na bilo koji oblik nasilnog ponašanja".

west-ham-anderson

"Svi identificirani počinitelji ovog kaznenog djela bit će prijavljeni policiji i dobit će doživotnu zabranu dolaska na naš stadion."

Inače, Mo Salah jedan je od omiljenih likova na Ostrvu zbog svoje jednostavnosti i ponašanja prema lijepim islamskim vrijednostima...

salah

salah-shaqiri1

salah3

salah1

milner-salah

salah-lovren

salah-1

salah

(Sport.ba)

Učitaj još novosti