14. 01. 2019 - 14:34
Murray se porazom oprostio od Australije, jako emotivan govor...
907
Shares
Murray se porazom oprostio od Australije, jako emotivan govor nakon meča

AUSTRALIAN OPEN

Murray se porazom oprostio od Australije, jako emotivan govor nakon meča

Sport.ba
14. 01. 2019 - 14:34
0
Shares

Andy Murray izgubio je susret prvog kola protiv Roberta Bautiste-Aguta 2-3 (4-6, 4-6, 7-6, 7-6 i 6-2), nakon što je nadoknadio gubitak od 0-2 u setovima, ali na žalost njega i njegovih simpatizera nije izdržao do kraja te prema vlastitim najavama odigrao zasigurno posljednji Australian Open i vjerojatno jedan od zadnjih Grand slam turnira svoje velike karijere.

Gledali smo izvrstan tenis s maratonskim izmjenama u kojem je slavni Škot dokazao da unatoč hroničnim problemima s ozljedama i dalje može odigrati vrhunski tenis, a nije se libio proslaviti povratak, dok ga je publika ispratila s ogromnim pljeskom i ovacijama.

Bez obzira na rezultat, Andy je pobjednik, rekao je službeni spiker, a Škot se susprezao zaustaviti suze te ostavio sitnu mogućnost da možda nije odigrao zadnji susret:

„Bilo je nevjerovatno, bit ću dobro. Volio sam igrati ovdje godinama i ako je ovo kraj, želim se svima zahvaliti koji su me podržavali godinama. Možda se opet vidimo, ali čeka me velika operacija nakon koje je povratak jako upitan.“

(Sport.ba)

Učitaj još novosti