12. 12. 2018 - 09:35
Igrač Zvezde nakon utakmice: "Čist faul je bio kod prvog gola,...
907
Shares
Igrač Zvezde nakon utakmice:

ZVEZDA SE IPAK DOBRO PREDSTAVILA U LIGI PRVAKA

Igrač Zvezde nakon utakmice: "Čist faul je bio kod prvog gola, teško je igrati protiv PSG-a jer ih sudije ŠTITE"

Sport.ba
12. 12. 2018 - 09:35
0
Shares

Crvena zvezda izgubila je na Marakani od PSG-a 4:1 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka i tako se oprostila od evropske sezone s 4 boda.

psg-zvezda

Dobar je to učinak za srpskog prvaka jer nitko nije očekivao da će se kvalificirati u skupine Lige prvaka, a kamoli uzeti četiri boda u skupini u kojoj su igrali protiv puno kvalitetnijih Liverpoola, PSG-a i Napolija.

edinson-cavani-psg-red-star-belgrad

Sličnog mišljenja je i nogometaš Zvezde Miloš Degenek koji kaže da nije mala stvar uzeti četiri boda u ovakvoj skupini. Ipak, imao je zamjerki na suđenje u sinoćnjoj utakmici. 

"Čisti faul je bio kod prvog gola. Očito je da suci štite velike ekipe, to sam već govorio ranije. Drugi gol smo primili iz kontre, brzo smo izgubili loptu i mislim da smo zaslužili puno više od ovih 4:1. Posljednji gol nismo ni trebali primiti jer je već bio kraj utakmice", rekao je Degenek nakon utakmice za Arenu Sport.

psg-zvezda

Degenek je bio oduševljen igrom Angela Di Marije, iako se najviše pričalo o Mbappeu i Neymaru koji su bili najbolji pojedinci utakmice.

"Najveći dojam na mene je ostavio Angel Di Maria o kojem se ne priča puno, a on igra nevjerojatno dobro. Naravno, njih dvojica su dosta kvalitetni. Mbappe je jako brz, pravolinijski igrač, a Neymar je Neymar. Lopta mu se lijepi za nogu, jako je teško igrati protiv njega, ali već sam rekao da je jako teško protiv njih jer ih sudijei štite, ne možeš im prići", kaže Degenek.

psg-zvezda1

PSG je završio kao prvi u skupini C s 11 bodova, dok Liverpool također prolazi dalje s 9. Napoli je s istim brojem bodova na trećem mjestu, ali zbog lošije gol-razlike nastavlja svoju sezonu u Evropa ligi.

psg-zvezda3

psg-zvezda4

psg-zvezda-neymar

zvezda

(Sport.ba)

Učitaj još novosti