15. 11. 2018 - 21:17
NEKADA JE BIO JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA: "Nadao sam se da ću...
907
Shares
NEKADA JE BIO JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA:

DRUGE PRIČE

NEKADA JE BIO JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA: "Nadao sam se da ću imati mjesto u Madridu."

Sport.ba
15. 11. 2018 - 21:17
0
Shares

Kao što se to često dogodi kada mladi igrač stigne u tako veliki klub, Odegaard se nije najbolje snašao. 2017. je otišao na posudbu u nizozemski Heerenven. Vratio se na ljeto, nije se uspio izboriti za minute kod tadašnjeg trenera Lopeteguija i vratio se ponovno u Nizozemsku. Sada je na posudbi u Vitesseu. Iako je i dalje igrač Reala, mnogi smatraju kako nikada neće imati veću ulogu u Kraljevskom klubu. Ipak, Odegaard vjeruje u sebe, a zašto i ne bi. I dalje ima samo 19 godina.

"Nadao sam se da ću imati mjesto u Madridu. Trenirao sam cijelo ljeto, odigrao nekoliko minuta u prijateljskim utakmicama, ali klub i ja smo odlučili da je najbolje za mene da igram negdje drugdje ove sezone. Put je dugačak, ali imam samopouzdanje. Znam da moram naporno raditi i učiti iz svake utakmice. Također, treba biti skroman. Koliko je 19-godišnjaka u Realu?", rekao je Odegaard u intervjuu za Marcu.

Mladi Norvežanin pokazuje znakove buđenja. Prošlog vikenda zabio je sjajan pogodak iz slobodnjaka za pobjedu Vitessea protiv Utrechta.

"Zadovoljan sam, snalazim se ovdje. Tek mi je 19 i želim bolje razumjeti što ekipa i trener traže od mene. Mislim da sam u savršenoj poziciji za taj sljedeći korak", završava 19-godišnjak.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti