15. 11. 2018 - 21:44
PAPARAZZO LOV: Dok Ronaldo na vino troši po 30000 eura, ...
907
Shares
PAPARAZZO LOV: Dok Ronaldo na vino troši po 30000 eura,  njegova izabranica pije OVO

UHVAĆENI OBJEKTIVOM FOTOAPARATA

PAPARAZZO LOV: Dok Ronaldo na vino troši po 30000 eura, njegova izabranica pije OVO

Sport.ba
15. 11. 2018 - 21:44
0
Shares

ROMANTIČNI IZLET U LONDONU Cristiano Ronaldo je sa zaručnicom Georginom Rodriguez i sinom Cristianom Jr. uživao u luksuznom putovanju u Englesku, a novac se nije štedio..

Cristiano Ronaldo još od Svjetskog prvenstva u Rusiji nije bio na okupljanju portugalske reprezentacije, a dok njegovi bivši saigrači odrađuju svoje obveze na terenima, zvijezda Juventusa je s obitelji otputovala u London.

On, zaručnica Georgina i Ronaldov 'mini me' Cristiano Jr. su najprije odgledali meč Novaka Đokovića i Johna Isnera na finalu ATP-a, a potom je napadač svoju dragu u utorak navečer odveo u Royal Opera House na La Bayadera balet.

 "Ostvarili su mi se snovi... hvala ljubavi." - napisala je lijepa Španjolka na Instagramu uz fotografiju iz slavne operne kuće.

A u Londonu se fino i jelo i pilo. Engleski mediji pišu kako su Ronaldo i Georgina odsjeli u luksuznom Bulgari hotelu u kojem noćenje košta 10 hiljada eura. Ali nije im to bio najveći trošak. Najdublje je Kiki zavukao ruku u džep zbog skupocjenog vina pa je u samo 15 minuta uspio potrošiti čak 31 hiljadu eura!

U restoranu ZELA, Ronaldo je najprije naručio bocu Richebourg Grand Crua, tradicionalnog crvenog francuskog vina koji se čak ne nalazi ni na meniju. Po mnogima je riječ o najskupljem vinu na svijetu, a Ronaldo je bocu platio 20 hiljada eura. Zatim je naručio Pomerol Petrus iz 1982. godine kojemu je cijena veća od 10 hiljada eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night! Amazing dinner at @zelalondon! ❤️????✨

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ali nije to sve što su pili. Pred njima se našlo i Sapporo pivo, koje u Hrvatskoj košta manje od 15 kuna! A čini se da je ono bolje sjelo Georgini koju su fotografi uhvatili kako 'poteže' iz boce.

(Sport.ba)

 

 

 

Učitaj još novosti