30. 05. 2018 - 15:08
Cavsi i Warriorsi, epizoda 4.
907
Shares
Cavsi i Warriorsi, epizoda 4.

PONOVO U NBA FINALU

Cavsi i Warriorsi, epizoda 4.

30. 05. 2018 - 15:08
0
Shares

Novo NBA finale, stari finalisti...

Za razliku od prošle sezone ova je bila daleko više trnovita za oba prošlosezonska finalista koji su usprkos svim nevoljama na kraju izborili novi nastup u finalu. U ovogodišnjem finalu situacija je ipak puno specifičnija jer obje ekipe nisu kompletne i praktično do zadnjeg trena se neće znati s kakvim će sastavima nastupiti. 

Druga najveća zvijezda Cavsa Kevin Love pod upitnikom je za ovo otvaranje, iako većina tvrdi da neće nastupiti, no on je još uvijek na promatranju tako da nije izgubljen za planove trenera Luea.

Kad on ne bi zaigrao, bio bi to letalni udarac za ambicije viceprvaka koji su bez Lovea mogli preko Bostona no preko startne petorke aktualnog prvaka u kojoj igraju četiri potencijalna Hall of Fame igrača neće moći.

Ipak, od tih četvoro čak dva su pod upitnicima i to „lažni“ centar i igrač zadužen za prljave poslove, tzv. „on-court coach“ Green kao i najbolji šesti igrač Iguodala kojeg nismo vidjeli još od treće utakmice finala Zapada s Rocketsima i bez kojeg Warriorsi jednostavno nisu isti sastav.

Učitaj još novosti