21. 01. 2018 - 21:26
TREBALA NAM JE OVAKVA UTAKMICA Realov ubojiti trojac na okupu...
907
Shares
TREBALA NAM JE OVAKVA UTAKMICA Realov ubojiti trojac na okupu nakon 273 dana

PRIMERA

TREBALA NAM JE OVAKVA UTAKMICA Realov ubojiti trojac na okupu nakon 273 dana

21. 01. 2018 - 21:26
0
Shares

Real Madrid napokon je slavio u domaćem prvenstvu. Kraljevski klub svoju je svoju moć demonstrirao protiv Deportiva iz La Corune koji se u Galiciju vraća sa sedam komada u vlastitoj mreži.

Osim pobjede i činjenice da su za los blancose po dva pogotka zabili Bale i Ronaldo, važnu stvar za Madriđane predstavlja i ponovno igranje njihov ubojitog napadačkog trojca

Kada je u 64. minuti u igru ušao Benzema, u napadu domaćeg sastava nakon puna 273 dana opet smo mogli gledati popularni BBC - odnosno Balea, Benzemu i Ronalda.

Sada kad mu je napadački trojac napokon zdrav, Zidane je mogao vratiti formaciju 4-3-3 nakon što je posljednjih pola godine većinom igrao u formaciji 4-3-1-2.

"Trebala nam je ovakva utakmica. Danas se promijenio samo rezultat, činjenica da smo uspjeli zabiti prilike. Znamo da možemo igrati u više formacija, a danas je to bilo 4-3-3 s Garethom i Cristianom na krilima i Borjom u sredini. I to je funkcioniralo. Možemo mi mijenjati sisteme, ali najvažnije je ono što igrači pokažu na terenu", rekao je Zidane nakon utakmice.

Real torpedovao Depor, ali Ronaldov izlazak s terena je sve zasjenio

"Ne sjećam se kada smo posljednji put na Bernabeu postigli sedam golova. Sretan sam zbog svih igrača, ne samo zbog Balea, Ronalda i Nacha koji za zabili po dva", dodao je trener Reala pa se osvrnuo na posjekotinu koju je Ronaldo zaradio kod svog drugog pogotka.

"Cristiano ima posjekotinu, zaradio je dva ili tri šava. Dobro je."

Učitaj još novosti