24. 09. 2017 - 14:23
Treba još dosta vremena za novi Milan: Sampdoria očitala...
907
Shares
Treba još dosta vremena za novi Milan: Sampdoria očitala lekciju

SERIE A

Treba još dosta vremena za novi Milan: Sampdoria očitala lekciju "rossonerima"

24. 09. 2017 - 14:23
0
Shares

U prvoj današnjoj utakmici šestog kola Serije A, Sampdoria je na svom terenu zasluženo savladala Milan sa 2:0. Ovo je drugi poraz "rossonera" poslije nedavnog debakla u Rimu (1:4) protiv Lazija.

Prvu priliku za domaće imao je Kolumbijac Duvan Zapata u 14. minuti kada je Donnarumma dobro reagovao, a dvadesetak minuta kasnije napadač domaćih je još jednom opasno zaprijetio, ponovo bez rezultata.

Na drugoj strani, Milan neubjedljiv, Kalinić je prijetio u par navrata, ali trenutak odluke dogodio se na drugoj strani terena, u 72. minuti.

Upućena je duga lopta u kazneni prostor Milana, Bonucci je skočio u prazno, Christian Zapata je glavom odbio loptu samo do Duvana Zapate koji je ovaj poklon objeručke prihvatio.

Pokušao je Montella trostrukom izmjenom da nešto promijeni, ušli su Cutrone, Calhanoglu i Borini, ali ni to nije donijelo rezultat.

A ako njegove izmjene nisu pomogle Milanu, na drugoj strani je pun pogodak bio ulazak Ricarda Alvareza umjesto Praeta u nadoknadi vremena. Tek što je ušao na teren, Alvarez je zatresao mrežu Milana i potvrdio trijumf Đenovljana - 2:0.

 

Učitaj još novosti