22. 08. 2017 - 00:02
EKSKLUZIVNO Eskaliralo na Nou Campu: Velika pobuna u...
907
Shares
EKSKLUZIVNO Eskaliralo na Nou Campu: Velika pobuna u svlačionici, otkriveno zašto Messi kalkulira s ugovorom

CARDENA SER

EKSKLUZIVNO Eskaliralo na Nou Campu: Velika pobuna u svlačionici, otkriveno zašto Messi kalkulira s ugovorom

22. 08. 2017 - 00:02
0
Shares

Na "Nou Campu" je i dalje burno, pa i pored tvrdnji da će Lionel Messi sigurno ostati i u budućnosti u dresu Blaugrane.

Argentinac navodno sada ima i svoj klan u svlačionici Barcelone, a sve sa ciljem da se suprotstavi sadašnjoj upravi na čelu s Josepom Marijom Bartomeuom.

"Cadena Ser" je večeras ekskluzivno prenijela da je Messi okupio vodeće igrače u ekipi i predvodi grupu zvijezda koje žele da se suprostave lošim odlukama trenutne uprave.

Messi je navodno izuzetno razočaran radom vođenjem kluba, zatim Neymarovim odlaskom, ali i samom indolentnošću što se tiče dovođenja pojačanja.

Omaleni Argentinac smatra da je klub morao znatno bolje reagovati nakon Neymarovog odlaska, jer vrijeme prolazi a stigao je samo Paulinho.

Philippe Coutinho je praktično završnea priča i sigurno ostaje na "Anfieldu", pa sada Barca pokušava da se iskupi dovođenjem Serija i Di Marije, uz naravno Ousmanea Dembelea.

Bartomeu očajnički želi da Messi što prije potpiše ugovor kako bi ugasio požar, ali Argentinac čeka da vidi šta će se dogoditi do 31. avgusta, jer kako "Cadena Ser" piše, njemu i liderima ekipe je "muka od svega".

Messi zbog svega navedenog oklijeva, čeka rasplet situacije, odnosno šta će se desiti u narednih 10 dana, tj. do završetka prijelaznog roka.

Mada je jasno da ne želi da napusti Barcelonu, već želi značajne promene i adekvatna pojačanja.

Učitaj još novosti