07. 05. 2024 - 13:00
TEŽAK ZADATAK: Prosinečki odabrao najbolje nogometaše u...
907
Shares
TEŽAK ZADATAK: Prosinečki odabrao najbolje nogometaše u historiji s ovih prostora

TEŽAK ZADATAK: Prosinečki odabrao najbolje nogometaše u historiji s ovih prostora

07. 05. 2024 - 13:00
0
Shares

Selektor Crne Gore, legendarni Robert Prosinečki je u intervjuu za Fudbalski savez Crne Gore odabrao najbolje nogometaše u historiji s prostora bivše Jugoslavije.
Prosinečki je na klupi Crne Gore upisao dvije pobjede u prijateljskim utakmicama protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije, a nedavno je odgovarao na pitanja za društvene mreže Fudbalskog saveza Crne Gore.

Najzanimljiviji je bio odgovor na pitanje ko je najbolji nogometaš svih vremena na prostorima bivše Jugoslavije.Prosinečki je zastao i razmislio, a onda poručio kako ne može reći da je to Dejan Savičević jer mu je on sada nadređeni u ulozi predsjednika saveza.
"Bilo je puno dobrih igrača s ovog područja, svako je obilježio svoju generaciju. Bilo je iz generacije Hrvatske nevjerovatno puno velikih igrača, za vrijeme Crvene zvezde da i ne pričam. I onda poslije toga u reprezentaciji Jugoslavije igrača koji su napravili nevjerovatne karijere... Ali jedan od njih je Dejan, pa Šuker, Boban, Pape Sušić. To su bili igrači koji su obilježili nogomet ne samo u Hrvatskoj ili bivšoj Jugoslaviji nego i u svijetu", rekao je Prosinečki, a svi su u komentarima odmah primijetili kako nije spomenuo Luku Modrića, jedinog osvajača Zlatne lopte s prostora bivše Jugoslavije.

(klix.ba)

Učitaj još novosti