22. 08. 2017 - 09:34
S Rooneyjem sam pobjeđivao na Play Stationu, sada ga želim...
907
Shares
S Rooneyjem sam pobjeđivao na Play Stationu, sada ga želim pobijediti na zelenom terenu

NOGOMETAŠ HAJDUKA ISKREN

S Rooneyjem sam pobjeđivao na Play Stationu, sada ga želim pobijediti na zelenom terenu

22. 08. 2017 - 09:34
0
Shares

Hajduk u četvrtak na Poljudu dočekuje veliki Everton, jednu od najmoćnijih momčadi na svijetu koja će i ove sezone loviti gornji dom engleskog Premiershipa. U prvoj utakmici Everton je u prvom dijelu dokazao koliko je jaka i moćna ekipa, no Hajduk se u nastavku digao i umalo stigao do gola.

Everton je jučer do 83. minute imao prednost u Manchesteru protiv Cityja, kada je Raheem Sterling pogodio za konačnih 1:1. Jedini pogodak za Bluese, svoj drugi u prvenstvu, zabio je Wayne Roooney koji će i u četvrtak prijetiti Hajdukovoj odbrani.

Na igranje protiv takvog velikana u osvrnuo se i Hajdukov desni bek Josip Juranović koji je odigrao dobru utakmicu u Liverpoolu.

„Prije šest, sedam godina na igrici na Play Stationu igrao sam s Rooneyjem i pobjeđivao. Prošli tjedan sam igrao protiv njega, a u četvrtak ga želim i pobijediti. Rooney je vrhunski igral, ali ga želimo zaustaviti.“

„Svi u svlačionici vjerujemo u čudo, tih 0:2 nije nedostižno. Everton je jak, o tome valjda ne trebamo raspravljati, na Poljudu od prve minute idemo po čudo“, rekao je za Sportske novosti Juranović.

Utakmica na Poljudu u četvrtak počinje u 20:00.

Učitaj još novosti