10. 04. 2024 - 12:28
Pogledajte šta je Đoković radio nakon pobjede: Evo koliko mu...
907
Shares
Pogledajte šta je Đoković radio nakon pobjede: Evo koliko mu znači saradnja sa Zimonjićem (VIDEO)

Pogledajte šta je Đoković radio nakon pobjede: Evo koliko mu znači saradnja sa Zimonjićem (VIDEO)

10. 04. 2024 - 12:28
0
Shares

Novak Đoković je u laganom ritmu savladao Romana Safiulina u drugom kolu Mastresa u Monte Carlu, ali je onda još jednom pokazao koliko je posvećen tenisu.

Iako je završio svoj posao, Đoković je poslije više od sat vremena nakon kraja duela sa Rusom snimljen u društvu Nenada Zimonjića.

Njih dvojicu kamera je snimila kako posmatraju duel između Gaela Monfisa i Aleksandra Vukića, u kom je Francuz slavio nakon velike borbe i tri seta.

Ovaj snimak pokazuje da Đoković i Zimonjić sada mnogo vremena provode zajedno, a vjerovatno pričaju o mnogim detaljima u igri i taktici, ali i ne samo o tenisu, piše N1.

Čeka se ozvaničenje suradnje
Novak i Nenad se znaju dugi niz godina, a teniseru iz Srbije baš sada prija takva saradnja i vreme koje provodi za iskusnim Zimonjićem.

Poznato je da Đoković posle mečeva ima određene rutine i načine na koji se oporavlja, ali to ga ne sprečava da prati i ostale mečeve na turniru, pa čak i ako se oni odvijaju sa druge strane žrijeba.

Inače, Zimonjiću će ovaj dan ostati ujedno upamćen i po tome što je po prvi put sjedio u Novakovoj loži u ulozi trenera, mada se i dalje čeka da bude ozvaničena njihova saradnja na duže staze.


 

Učitaj još novosti