20. 03. 2024 - 10:40
Sabalenkina najbolja prijateljica igra protiv nje nakon...
907
Shares
Sabalenkina najbolja prijateljica igra protiv nje nakon tragedije:

Sabalenkina najbolja prijateljica igra protiv nje nakon tragedije: "Ne želim o tome"

20. 03. 2024 - 10:40
0
Shares

KONSTANTIN KOLCOV (43), bivši bjeloruski hokejaš, iznenada je preminuo. Kolcov je bio bivši NHL igrač, a posljednje dvije i pol godine je bio u vezi s Arinom Sabalenkom (25). Bjeloruskinja Sabalenka je druga tenisačica svijeta. Nedavno je osvojila Australian Open, dok ju je Kolcov bodrio s tribina.

Sabalenka se neće povući s turnira
Ovog tjedna Sabalenka će nastupati u Miamiju. Očekivalo se njezino povlačenje s turnira, no ipak će igrati. Društvenim mrežama kruži video njezinog današnjeg treninga u Miamiju.

Razne reakcije na društvenim mrežama
Neki fanovi to osuđuju, a neki brane stavom kako je proces tugovanja puno složeniji nego što većina ljudi misli. Posljednje informacije prema Tennis Channelu govore kako je Sabalenka odlučila nastupati, ali neće održavati presice i davati izjave za medije. Sabalenku se smatra jednom od mentalno najstabilnijih tenisačica svijeta.

Prva je tješila Sabalenku, a dva dana kasnije igra protiv nje

Ovu tragičnu i čudnu situaciju još bizarnijom i mučnijom čini što shrvanu Sabalenku u drugom kolu Mastersa u Miamiju čeka meč protiv najbolje prijateljice. Paula Badosa, 72. tenisačica svijeta, bila je prva koja je Sabalenku tješila nakon smrti dečka, a sada će biti na suprotnim stranama i to neposredno nakon tragedije. Zato je Badosa, nakon pobjede nad Simonom Halep, kojom je izborila meč protiv Sabalenke, dobila očekivana novinarska pitanja. "Ne znam što reći. Arina i ja smo tako bliske i znam što prolazi jer smo pričale odmah nakon tragedije. Ne znam što reći... Arina je jaka žena i uvjerena sam da će u ovoj situaciji crpiti snagu iz čega god može. Nadam se da će to biti prava bitka i dobar meč."

"Ne želim o tome što smo pričale"
Novinari su je zatim pitali o tome što je pričala sa Sabalenkom. "Ne želim puno govoriti o tome. Kao što sam rekla, mi smo velike prijateljice. Jućer smo dugo pričale, kao i danas ujutro. Tako da znam sve kroz što prolazi, cijelu situaciju. Ono što ona proživljava je šokantno i za mene jer mi je najbolja prijateljica i ne želim da tako pati. Užasno je teška ova situacija. Jako mi je neugodno igrati protiv nje. Ali ne želim više o tome jer sam joj tako obećala. Molim vas da prekinemo s tim."

"Čeka nas bitka"
Zato je odgovorila na čisto tenisko pitanje, kakav meč očekuje protiv najbolje prijateljice: "Znamo sve jedna o drugoj. Mislim da mečeve kao što je ovaj odlučuje tko je bolji u tom trenutku. Ona čuva najbolje udarce za najvažnije trenutke. Meč tenisačica koje se ovako dobro poznaju presudit će ključni poeni te mentalna i fizička snaga u njima. Nadam se da će takav meč ići na moju stranu."

(Index.hr)

Učitaj još novosti