27. 08. 2021 - 17:48
VODITELJKA EUROSPORTA OŠTRO ODGOVORILA NA IZJAVU DA JE NOLE...
907
Shares
VODITELJKA EUROSPORTA OŠTRO ODGOVORILA NA IZJAVU DA JE NOLE

Burno

VODITELJKA EUROSPORTA OŠTRO ODGOVORILA NA IZJAVU DA JE NOLE "plačljivko". Šamar za Federera i Nadala

27. 08. 2021 - 17:48
0
Shares

Barbara Šet pred US open poslala jasnu poruku svima koji sumnjaju u Đokovića.

Posljednji Grend slem sezone US open počinje u ponedeljak 30. avgusta, a na njemu će Novak Đoković pokušati da ispiše istoriju i osvoji i četvrti trofej za redom poslije Australije, Rolan Garosa i Vimbldona.

Voditeljka Eurosporta Barbara Šet dala je intervju za španski portal puntodebreak u kojem je pričala o Novakovom putu do eventualne titule.

Novak vodi računa o svom tijelu
- Mislim da će se to završiti najbolje. Sviđalo vam se to ili ne, nije važno. Ako osvoji ovaj turnir, biće onaj koji ima najviše Grend slemova. Mislim da Federer neće osvojiti još jednu. Bili bismo zadovoljni da ga ponovo vidimo i sa Rafom, ali stvari ne idu lako.

- Mislim da Medvedev, Cicipas i ostali neće osvojiti 21 grend slem. Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je fit i jako dobro brine o svom tijelu. Čak i ako ne osvoji titulu u Njujorku, ipak će osvojiti više od ostale dvojice. On zna koliko su narednih nekoliko godina važne za to.

A vaši favoriti, poslije njega?

- Po redu, Medvedev, Cicipas, Zverev i Beretini. Rublev je takođe igrao dobro. Mislim da će ovo biti uzbudljiv turnir. U posljednjih nekoliko Slemova već smo vidjeli kako se Novak obračunava sa mladim momcima.

- Vrlo dobro podnosi pritisak. Očigledno je da će tokom ove dve nedelje to ponovo osetiti, da ne oseća, ne bi bio čovek, ali veliki Grend slem možete da ostvarite iste godine. Stvar je u tome da vidite kako ćete se nositi sa svim tim. Biće zanimljivo videti -kaže Šet.

Zverev je možda najbolji igrač.
Barbara Šet je istakla da je Aleksandar Zverev možda u ovom trenutku najbolji igrač i u najboljoj formi, ali će sve zavisti od njegovog psihičkog stanja

- U Tokiju i Sinsinatiju mogli ste da vidite samopouzdanje sa kojim sada igra. Njegov glavni problem bio je u tome što je ponekad sklon da bude vrlo pasivan i odustaje, ali na ta dva turnira moglo se vidjeti da je veoma agresivan.

-Volim da vidim kako raznosi svoje udarce. Možda ga mnogi ne vole, ali on je sjajan u tenisu. Mislim da on ili bilo ko od ostalih neće osvojiti 20 Slemova, ali Saša će jednog dana osvojiti Slam i biti broj 1 na svijetu.

Učitaj još novosti