21. 02. 2019 - 17:24
ANTHONY JOSHUA I JARREL MILLER PRVI PUT PRED BORBU: Šampion je...
907
Shares
ANTHONY JOSHUA I JARREL MILLER PRVI PUT PRED BORBU: Šampion je držao spuštene ruke, a onda je uslijedilo OVO

TEŠKA KATEGORIJA

ANTHONY JOSHUA I JARREL MILLER PRVI PUT PRED BORBU: Šampion je držao spuštene ruke, a onda je uslijedilo OVO

Sport.ba
21. 02. 2019 - 17:24
0
Shares

Anthony Joshua i Jarrell Miller odradili su svoj prvi susret licem u licem, koji nije prošao najbolje. Za razliku od Britanca, koji je bio “cool” kao uvijek, američki teškaš pokušava stvoriti neku vrstu “zle krvi”.

joshua3

U pitanju je susret na press konferenciji održanoj povodom službenog dogovaranja meča u kojem će Joshua braniti tri od četiri elitne svjetske titule. Ujedno će to biti prvi nastup trenutno najuspješnijeg svjetskog teškaša u Americi. Do meča je preostalo još puno vremena, budući da je dogovoren za prvi dan mjeseca juna, ali čini se da Miller nema namjeru čekati do ringa u Madison Square Gardenu. Barem s pokušajima destabilizacije Joshue, koji će biti veliki favorit, piše Fight Site.

Prije nego je krenula jučerašnja press konferencija, boksači su se prvi put trebali susresti licem u lice. Prvi je na pozornicu došao Miller, da bi se Joshua popeo nakon njega te je prišao Miller pogledavši ga u oči. Ne znamo je li to bilo zbog nesigurnosti ili zbog već ranije smišljenog plana da “ubaci malo začina”, Miller je na to reagirao fizički. Odgurnuo je Joshuu, koji bi vjerojatno poletio još par koraka da nije imao iza sebe osobu koja ga je uhvatila. Boksači su onda naravno razdvojeni, da bi na kraju ipak uspjeli odraditi hladan pogled oči u oči.

01

Nakon svega je konferencija za medije i održana. Zanimljivo je vidjeti ovakvo ponašanje Millera, za kojeg se čini da poznatim američkim stilom pokušava prodati ovaj meč, ali vjerojatno i sebi stvoriti neku relevantnost. Čisto sumnjamo da će Joshua uopće reagirati na takvo što, to jednostavno nije njegov stil.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti