23. 02. 2019 - 12:37
ANTHONY JOSHUA "PUSTIO JEZIK": Obratio se Wilderu i Furyu i...
907
Shares
ANTHONY JOSHUA

BOKS

ANTHONY JOSHUA "PUSTIO JEZIK": Obratio se Wilderu i Furyu i uputio im teške riječi

Sport.ba
23. 02. 2019 - 12:37
0
Shares

Svjetski bokserski prvak se priprema za obranu svojih titula, odnosno za meč protiv Amerikanca Jarrella Millera u najpoznatijoj dvorani na svijetu Madison Square Gardenu.

Međutim, mladom Britancu u fokusu nije samo idući protivnik, već nerijetko na medijskim druženjima spominje Tysona Furyja i Deontayja Wildera. Popularni AJ je tako u razgovoru za New York Times otkrio svoje viđenje potencijalnih dvoboja sa spomenutim dvojcem.

joshua2

“Fury? Njega ću jednostavno nokautirati. Bez gluposti, neće tu biti ništa od njegovih 'prednji direkt za prednjim direktom' gluposti… Treba samo raditi, raditi i raditi na njemu. Što se tiče Wildera, njega bih bez problema nadboksao. Furyja je malo teže dohvatiti pa ću ga morati malo stisnuti i onda ću moći raditi što god poželim”, poručio je Joshua.

fury

A Miller?

Jednostavno ću ga prebiti. Nema tu kompliciranja u boksu. Udariš ga jako i zadobiješ njegovo poštovanje. Na početku je samopouzdanje tvog protivnika na 100 posto, no onda ga spuštaš na 80, 60, 40, 20… Sve dok im ništa ne preostane. Ako i dalje ostane u igri, onda to pokazuje koliko mu je srce. Da, on je velik tip, no i veća meta. Jasno je da će uzvraćati udarce pa ću morati biti u svom najboljem izdanju”, zaključio je WBA, IBF, WBO i IBO teškaški prvak.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti