18. 02. 2019 - 09:27
IGRAČ OD 90 MILIONA NA KLUPI Solskjer ne odustaje
907
Shares
IGRAČ OD 90 MILIONA NA KLUPI Solskjer ne odustaje

ENGLESKA

IGRAČ OD 90 MILIONA NA KLUPI Solskjer ne odustaje

Sport.ba
18. 02. 2019 - 09:27
0
Shares

Sigurno derbi pete runde engleskog kupa, igra se večeras, Čelsi dočekuje Junajted, Sari je u nevolji, eventualna eliminacija bi bila početak kraja.

Sa druge strane Solskjer je doživio prvi poraz od kada je zamjenio Murinja, a eventualno ispadanje iz kupa, s obzirom na to da je na pragu eliminacije iz Lige šampiona bi ostavilo "Đavole" bez šanse za trofej.

Sari danas neće eksperimentisati, niti promeniti svoje namjere, sa Žorginjom kao plejom, ponovo je Kante van pozicije, a iza Iguaina bića Azar i Vilijan.

Solskjer ima probleme, nema Lingarda i Marsijala, ali Sančez se izgleda oporavio, pa će Rašford predvoditi napad. To još jednom uvjerava da za Lukakua od odlaska Murinja nema mjesta, on je počeo tek svaku treću utakmicu kod Solskjera i sada je jasno da će najvjerovatnije potražiti drugi klub.

Od jutros ga mediji dovode u vezu sa Juventusom, ponovo se pominje zamjena za Dibalu, navodno je i želja Belgijanca da ode u Torino, međutim, to su sve nagađanja. Jednostavno, Junajted će teško vratiti 90 miliona eura uloženih u Belgijanca, a moguće je da ga eventualno zamjene za Ikardija što je jedna od varijanti koju će navodno ponuditi Inter.

Šta će od svega biti, vidjećemo, ali u ovom trenutku Lukaku je izgubio mjesto u timu..

lukaku

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti