08. 05. 2024 - 18:05
BOMBA PRED POLUFINALE PROTIV REALA! Tuchel sve priznao, vraća...
907
Shares
BOMBA PRED POLUFINALE PROTIV REALA! Tuchel sve priznao, vraća se u Premier ligu i preuzima velikana?

BOMBA PRED POLUFINALE PROTIV REALA! Tuchel sve priznao, vraća se u Premier ligu i preuzima velikana?

08. 05. 2024 - 18:05
0
Shares

Njemački stručnjak Thomas Tuchel upravo večeras igra odlučujuću utakmicu na klupi Bayerna iz Minhena, ali se uveliko priča o njegovom narednom klubu.

Tuchel je i sam potvrdio da ne postoje šanse da on ostane u Minhenu, no usputno je poručio i da je Premier liga za njega nešto stvarno posebno.

“Nije tajna da sam obožavao vrijeme provedeno u Chelseaju i da je za mene Premier liga zaista posebna”, rekao je Tuchel, a glasine su ubrzo počele.

Naime, jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih novinara u svijetu nogometa, Florian Plettenberg, otkrio je da je Nijemac veoma zainteresovan da preuzme Manchester United. Sve to zbog tradicije i veličine ovog kluba, iako prolaze kroz težak period.

S druge strane, engleski mediji ponovo pišu o odlasku Erika ten Haga, koji je potpuno izgubio povjerenje svoje svlačionice i njega na Old Traffordu navodno više niko ne sluša.

Sezona se bliži kraju, niko ne vjeruje u pobjedu nad Manchester Cityjem u finalu FA Kupa, pa se zato još više piše o Tuchelu kao nasljedniku Nizozemca.

Učitaj još novosti