14. 02. 2019 - 10:58
TRANSFER GLASINE: United krenuo po ZVIJER od 100 miliona,...
907
Shares
TRANSFER GLASINE: United krenuo po ZVIJER od 100 miliona, Milan kupuje još jedno vrhunsko pojačanje, Pep pazari na Gerlandu

OČEKUJU SE VELIKE STVARI

TRANSFER GLASINE: United krenuo po ZVIJER od 100 miliona, Milan kupuje još jedno vrhunsko pojačanje, Pep pazari na Gerlandu

Sport.ba
14. 02. 2019 - 10:58
0
Shares

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svjetski transfer rekord.

transfer

Milan je postao glavni kandidat za usluge Hirvinga Lozana, kaže CalcioMercato. Meksička zvijezda PSV-a na meti je nekoliko vrhunskih momčadi, a Napoli je bio među vodećim za njegov potpis. No, dobar odnos između sportskog direktora Milana Leonarda i agenta Lozana, Mino Raiole, ekipi Milana daje najveće šanse za njegov potpis.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola učinit će sve potrebno da u svoju ekipu dovede zvijezdu Lyona Tanguy Ndombelea, navodi The Sun. Ndombele je procijenjen na 70 miliona funti (90 miliona dolara) a svojim igrama također je privukao pozornost gradskih rivala Citya, Manchester Uniteda.

ndombele-750x410

Man United bi trebao poslati ponudu od 100 miliona funti na adresu Benfice za Joao Felixa, prenosi The Sun. 19-godišnjeg veznjaka su nekoliko puta promatrali skauti Crvenih đavola te u njemu vide jednog od najperspektivnijih nogometaša na svijetu.

joaofelix

joao-felix

joao-felix1

joao-felix

joao-felix5

joao-felix3

joao-felix4

Učitaj još novosti