14. 02. 2019 - 10:25
MILIONI STIŽU NA MARAKANU Čovjek koji je srušio Liverpool...
907
Shares
MILIONI STIŽU NA MARAKANU Čovjek koji je srušio Liverpool pravi transfer karijere, realizacija se očekuje VRLO BRZO

PAVKOV BI MOGAO U KINU

MILIONI STIŽU NA MARAKANU Čovjek koji je srušio Liverpool pravi transfer karijere, realizacija se očekuje VRLO BRZO

Sport.ba
14. 02. 2019 - 10:25
0
Shares

Marko Marin sigurno neće na Daleki istok, ali se isto ne može reći za Milana Pavkova koji bi do kraja mjeseca mogao napuniti kasu Crvene zvezde.

zvezda-marin

Uspjeli su u Crvenoj zvezdi da zadrže Marka Marina ove zime iako je za sjajnog vezistu postojalo interesovanje iz Katara i Kine. Ponuda Al Sada je odbijena, dok je sam igrač odbacio mogućnost selidbe u Kinu. Isto se ne može reći za napadača Milana Pavkova (25) koji bi do kraja mjeseca mogao napustiti "Marakanu".

Za junaka beogradskog duela sa Liverpoolom još uvijek ne postoji konkretna ponuda, ali se u Zvezdi nadaju da bi do kraja mjeseca ona mogla da stigne iz Kine, piše "Žurnal".

pavkov3

Nije tajna da je Milan Pavkov tokom jeseni podigao tržišnu vrijednost i da bi crveno-beli mogli da dobiju nekoliko miliona eura ukoliko odluče da ga prodaju već ove zime.

pavkov2

Eventualni odlazak Pavkova otvorio bi prostor i za mladog Dejana Joveljića, a pride bi bila zatvorena finansijska konstrukcija do kraja sezone.

pavkov

Portal "Mozzartsport" prenosi da je ove zime Zvezdi na naplatu stigao stari dug od 3.300.000 eura koji crveno-beli imaju prema "Poštanskoj štedionici", te da je i to jedan od razloga zbog kojih se prodaja Milana Pavkova nameće kao logično rješenje.

psg-zvezda4

Prijelazni rok u Kini traje još dvije sedmice, odnosno do kraja februara, a mnogi klubovi još uvek nisu kompletirali "rostere", što znači da bi Pavkov mogao "putem svile".

pavkov

Ne treba zaboraviti da je sredinom decembra prošle godine Milan Pavkov parafirao produžetak ugovora sa Zvezdom i obavezao se crveno-belima na vjernost do januara 2023. godine.

pavkov

Za kraj treba podsetiti na to da će Zvezda u slučaju dobre zarade od transfera 30% dobijenih sredstava morati da proslijedi na računa FK Radnički iz Niša iz kojeg je Pavlov i stigao na "Marakanu".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti