12. 02. 2019 - 21:19
OTKRIVENO: 'Ronaldov nasljednik' dogovorio sve uvjete s...
907
Shares
OTKRIVENO: 'Ronaldov nasljednik' dogovorio sve uvjete s Realom, na ljeto ćemo imati SPEKTAKULARAN TRANSFER

HAZARD U MADRID, BALE U LONDON?!

OTKRIVENO: 'Ronaldov nasljednik' dogovorio sve uvjete s Realom, na ljeto ćemo imati SPEKTAKULARAN TRANSFER

Sport.ba
12. 02. 2019 - 21:19
0
Shares

Već nekoliko prijelaznih rokova spominje se transfer Edena Hazarda iz Chelseaja u Real. Prije nekoliko dana Belgijanac je i sâm potvrdio da je već donio odluku, a engleski mediji doznaju kako će se transfer realizirati.

10yearchallenge: Jović će kompletirati IMPRESIVNU Barcelonu budućnosti

morat-hazardHazardov ugovor s 'plavcima' istječe u ljeto 2020. godine, a Chelsea mu je nudio nastavak saradnje, što je on odbio. Dugo se već špekulira o tome da će Hazard od ljeta biti stanovnik Madrida i da postaje igrač 'kraljeva'. Belgijanac je dogovorio s Realom osobne uvjete, a sada ostaje samo da klubovi dogovore visinu odštete.

DJELUJU GOTOVO NESTVARNO Realova postava budućnosti - Perezu nedostaje samo nekoliko kockica za novu dominaciju

Engleski novinari izašli su s informacijama kako će Real u cijelu priču uvesti Velšanina Garetha Balea, koji je svojevremeno bio i vlasnik najskupljeg nogometnog transfera. Drugim riječima, Chelsea bi uz, procijenjenih 50-ak miliona eura, dobio i ovog igrača.

IZUZETNO EMOTIVNA OBJAVA Saline sestre potpuno rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...

'Eden Hazard ima već 28 godina i ako želi ići, onda mislim da bi i trebao napraviti taj korak', jasan je bio talijanski stručnjak na klupi Chelseaja Maurizio Sarri.

sarri-hazard

Real Madrid traži Ronaldova nasljednika. Očekivalo se da bi to mogao biti upravo Bale, no Velšanin je češće ozlijeđen nego što je u top-izdanjima, i stoga nije ni čudo da bi ga se Real odrekao ako bi doveo igrača poput Hazarda.

hazard

S druge strane, Chelsea je već angažirao Christiana Pulišića, koji će se momčadi sa "Stamford Bridgea" priključiti sljedećeg ljeta. Ovaj Amerikanac hrvatskih korijena najavljen je kao Hazardov nasljednik.

Učitaj još novosti