15. 01. 2019 - 16:30
GOTOVO JE! Milan dogovorio MEGA POJAČANJE, sjajni napadač...
907
Shares
GOTOVO JE! Milan dogovorio MEGA POJAČANJE, sjajni napadač stiže na San Siro!

GATTUSO MOŽE BITI ZADOVOLJAN

GOTOVO JE! Milan dogovorio MEGA POJAČANJE, sjajni napadač stiže na San Siro!

Sport.ba
15. 01. 2019 - 16:30
0
Shares

Poljak Krzysztof Piatek je, prema pisanju italijanskih medija, donio konačnu odluku kada je riječ o njegovom sljedećem klubu, a on će u narednim danima postati novi nogometaš Milana.

krzysztof-piatek

Piatek je ove sezone odigrao nekoliko fantastičnih utakmica za Genou, a nakon 19. odigranih kola u Seriji A postigao je 13 pogodaka te je drugi strijelac lige.

piatek

Posebno dobre igre Poljak je pružio na početku sezone kada je i privukao interes brojnih evropskih klubova, a pored Milana, interes za njegovo dovođenje pokazao je i Real Madrid.

Mediji u Italiji pišu da će transfer Poljaka u Milan biti onaj koji će pokrenuti domino efekt, a nakon ovoga očekuje se da će Rossoneri pustiti Gonzala Higuaina u Chelsea. 

piatek12

Ukoliko se to desi, sigurno je da će Alvaro Morata napustiti Plavce i karijeru nastaviti u Atletico Madridu, a to znači da će Nikola Kalinić napustiti redove Jorgandždija i otići u Monaco.

Transfer Piateka u Milan trebao bi koštati između 40 i 45 miliona eura, ali Milan neće odmah platiti taj iznos, već na kraju sezone zbog problema s finansijskim fair-playom.

piatek

(Sport.ba)

Učitaj još novosti