15. 01. 2019 - 19:24
TRANSFERI UŽIVO: Velika konfuzija zbog Hrvata, Tottenham...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Velika konfuzija zbog Hrvata, Tottenham zamjenu za ozlijeđenog Kanea našao u Barci, Juventus želi igrača Chelseaja

INFORMACIJE PRISTIŽU IZ MINUTE U MINUTU

TRANSFERI UŽIVO: Velika konfuzija zbog Hrvata, Tottenham zamjenu za ozlijeđenog Kanea našao u Barci, Juventus želi igrača Chelseaja

Sport.ba
15. 01. 2019 - 19:24
0
Shares

Španski mediji prenijeli su izjavu Napolijevog sportskog direktora Cristiana Giuntolija – Marko Rog ima zeleno svjetlo za odlazak u Sevillu. Iz Napulja odgovaraju najavom tužbe, jer je izjava navodno izmišljena. Često se to te tužbe najavljuju, rijetko ih doduše i bude...

marko-rog

Brazilsko krilo Malcom velika je želja Tottenhama koji se ozljedom Harryja Kanea našao u velikom problemu, javlja Daily Star.

malcolm

Trener Mauricio Pochettino ostao je i bez Sona Heung-mina koji je na Azijskom kupu pa nema previše opcija u napadu. 

Malcom je izrazito nesretan u Barceloni jer je od ljeta skupio svega 10 nastupa uz mizernih 363 minute.

Brazilac Emerson našao se u nemilosti trenera Sarrija ove sezone. Lijevi bek iz Rome stigao je kao veliko pojačanje u januaru 2018. godine, ali Marcos Alonso znatno je od tada podigao kavalitetu i zasluženo okupirao tu poziciju.

emerson

Mladi Brazilac želi igrati, a to znači da će morati svoju sreću potražiti dalje. Zainteresiranost za usluge mladog Brazilca pokazao je Juventus koji si želi osigurati alternativu za Alexa Snadra, koji je tražena roba na tržištu.

Čekićari' ne žele pustiti Javiera Hernandeza Chicharita u Valenciju, piše Marca.

Valencija očajnički pokušava naći zamjenu za Michyja Batshuayija koji je otišao u Monaco, a Chicharito se kao sličan tip igrača idealno uklopio u njihovu shemu.

chicharito

Nije tajna da Meksikanac Chicharito nije sretan u West Hamu koji u Engleskoj igra ispod svake kritike, pa je pristao otići u Valenciju.

Ipak, sve je stopirala uprava West Hama koja se ne želi olako odreći prvog golgetera momčadi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti